Quảng cáo
Bộ đề kiểm tra 45 phút số 1 học kỳ I môn Tiếng Anh Lớp 12
QR

Bộ đề kiểm tra 45 phút số 1 học kỳ I môn Tiếng Anh Lớp 12

Nguồn: thuviendethi.com

Báo tài liệu không phù hợp

Xem trước nội dung

Full name:……………………………. English Written Test N01/ 1st term – 12th form

Class: 12A… Time allowed: 45 minutes

I. Phonetic (1 pt) Code 121

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1). A). pollute B). absolute C). flute D). mute

2). A). promoted B). added C). pressed D). founded

3). A). apply B). apologize C). attention D). apoplectic

4). A). show B). shower C). down D). allow

II. Vocabulary & Grammar (4.5 pts)

Choose the best answer

1). They are going to build a bridge across the river.

A). They will be building a bridge across the river.

B). People are planning to build a bridge.

C). A bridge across the river is going to be built.

D). A bridge across the river will be being built.

2). If you behave yourself well, your parents will be ________.

A). happily B). happiness C). happyly D). happy

3). When I _______ to the party, Tom and David _______, John ________.

A). came - were dancing - was singing B). was coming - had danced - singing

C). had come - danced - sang D). have come - are dancing - is singing

4). We accused him _______ a blatant lie.

A). to tell B). to telling C). of telling D). in telling

5). The children were ________ forward to their holiday.

A). expecting B). looking C). wishing D). wanting

6). My father asked me where _________ the day before.

A). had I been B). I was C). was I D). I had been

7). "Could you _______ me the way to the theatre, please?", a boy asked the police

A). point B). speak C). show D). tell

8). Despite living in different countries, the two families have ________ close links.

A). maintains B). maintain C). mantaince D). maintained

9). The phone _______ for several minutes before I heard it.

A). had been ringing B). has been ringing C). was ringing D). have been ringing

10). The most common way of attracting someone's attention is by ________.

A). to wave B). waving C). wave D). to waving

11). David! I think someone _______ at the door.

A). knocked B). is knocking C). knocks D). will knock

ThuVienDeThi.com

12). John asked me _________.

A). where was I living B). where was my house

C). where I will live D). where my house was

13). It's hard to imagine today's world ________ the computer.

A). without B). with C). about D). from

14). My mother _______ if I was feeling all right.

A). asked B). said C). hoped D). told

15). Don't sit in the draught. You will be catching ______ cold again.

A). a B). an C). the D). x

16). Sometimes we do not use words but gesture and facial expressions to communicate. They're ______

form of communication.

A). verbal B). especial C). social D). non-verbal

17). _______ at someone is usually considered rude.

A). To pointing B). To point C). Point D). Pointing

18). Maria said she would go to France _______.

A). last week B). next week C). the next week D). the last week

III. Reading (2.5 pts)

Choose from the four options given (marked A, B, C and D) one best answer to fill in the blanks

I was brought up by my uncle and aunt and (1)_____ on a small farm in the west of England. I think it

was better (2)_____ living in a city, because every day I ran about in the open air. (3)_____ I went to

school, all I did was playing on the farm all day. (4)_____ my aunt and my uncle worked with the

animals, and although they worked very (5)_____, they always explained interesting things to me. They

didn't have (6)_____ money, but they (7)_____ well with everyone, and we didn't have (8)_____ of the

problems of living in the city. I always felt (9)_____ on the farm. There was (10)_____ noise or pollution,

and it was really peaceful. That's probably why I became a farmer when I was older.

1). A). grew up B). put off C). joined in D). turned up

2). A). as B). than C). more D). the

3). A). until B). nowadays C). in time D). by

4). A). Either B). Both C). All D). Neither

5). A). hard B). harder C). hardly D). hardest

6). A). much B). too C). lots D). many

7). A). dealt with B). dropped in …

Trên đây là phần đầu tài liệu — bấm Đọc sách để xem đầy đủ.

Quảng cáo
Quảng cáo